Referanser

Vestfold Høyre
«Som folkevalgt er god kommunikasjon avgjørende både for å forstå folks følelser og for å kunne uttrykke seg riktig. Hverdagen består av møter med svært ulike mennesker i helt ulike situasjoner. I tillegg må man kunne mestre både dialog rundt et møtebord, så vel som å kunne snakke for store forsamlinger. Da er det viktig å kunne forstå hvordanbudskapet oppfattes og tolkes. Våre lokale folkevalgte er derfor veldig fornøydemed kurset fra Sinius og Grethe Holtan, som både var konkret og lett å forstå, samtidig som det gikk dypt nok til å utstyre deltagerne med konkrete og nyttige verktøy i hverdagen som leder og som politiker.» Vestfold Høyre

Jan, Magiker
Grethe Holtan gir deg grundig og praktisk innsikt i noe som vil være relevant for alle som formidler noe, og du vil garantert få en oppvekker både når det kommer til ditt eget kroppspråk så vel som andres. Du vil også sitte igjen med kunnskap og verktøy du kan implementere i hverdagen, ikke bare i profesjonell sammenheng.

Marte Frøyna
Etter å ha deltatt på dette kurset, fikk jeg en bedre forståelse av menneskers personlighet og adferd. Det som var helt unikt med dette kurset, var at vi virkelig gikk i dybden på alle kursdeltakernes personligheter. Jeg lærte å håndtere mine egne følelser og forstå sammenhengen mellom disse følelsene og min egen personlighet. Jeg ble bevisst på mine sterke sider og lærte hvordan mine svakheter også kan være styrker. Jeg lærte mer om hvordan man kommuniserer som en leder og hvordan man kan motivere andre. Kurset presenterte ikke bare teoretiske verktøy som man ellers har tilgang på, men hvordan man kan bruke disse verktøyene på en måte som er riktig for hver enkelt. Dette kurset hjalp meg med å finne en styrke i meg selv, som jeg ikke visste jeg hadde. Kunnskapen jeg sitter igjen med får jeg bruk for både privat og i arbeidslivet. Alle får kurset individuelt tilpasset, uansett hvilken erfaring eller bakgrunn man har fra før – og derfor kan jeg anbefale dette til alle.

Espen Langseth, Coach/Mental trener og org. konsulent. www.heiadeg.no 
Jeg har brukt Grethe Holtan som coach for å forbedre mitt kroppsspråk og min kommunikasjon med mennesker. Det har vært veldig nyttig og lærerikt å bli mer bevisst mitt eget kroppsspråk. Jeg har lært at kroppsspråket og det non – verbale utgjør en stor del av vår kommunikasjon oss mennesker i mellom. Jeg har blitt klokere og mer selvsikker som kursholder og det å snakke foran en forsamling. Grethe er en profesjonell og dyktig coach. Hun er kunnskapsrik og formidler det hun lærer bort på en meget god måte.

Unn Fauskanger, Rektor, Leiar i Rektorkollegiet i Hordaland. Voss gymnas
Hele ledergruppen vår har vært med på flere lederkurs hvor kommunikasjon og samarbeid har vært i fokus. Det har vært svært nyttig og godt for oss. Anbefales til andre.

Finn Nikolai Hondrelis www.tampenbrenner.no
“Det høres kanskje spesielt ut, men jeg hadde faktisk en av mine mest minneverdige dager i mitt liv på dagskurs i kroppsspråk hos Sinius. Det var inspirerende, profesjonelt og ikke minst morsomt. Dagen ga et dypere innblikk i meg selv, og mye nyttig informasjon om hvordan man ser andre. Kurset gir deg verktøy for å sette igang en prosess som varer livet ut.”

Annette Narverud, Organisasjonsrådgiver (AFAG) Arkitektenes Fagforbund
Jeg meldte meg på coach utdanning hos Sinius uten å vite helt hva jeg gikk til, men utdanningen har åpnet en helt ny verden for meg. Jeg har endelig har fått bekreftelse på mye av det jeg har tenkt på tidligere ved å knytte det meste til teori og satt det i system. Nå tør jeg stole mer på mine inntrykk og tolkninger i møte med andre mennesker og ikke minst fått flere verktøy for å forstå og bygge relasjoner. Jeg bruker min kompetanse som coach hver dag i jobben min og ser helt klart at det gir resultater. Enten om det dreier seg om møter, forhandlinger rådgivning, karriereveiledning, personalansvar eller sensitive problemstillinger. Egentlig synes jeg innholdet i coach utdannelsen til Sinius burde være allemennkunnskap. Jeg tror det er noe alle kunne ha utbytte av å kunne noe om i forbindelse med alle typer relasjoner – også familie og venner og ikke bare gjennom jobb.

Jane, 49 år.
Jeg mistet jobben min og ble fullstendig handlingslammet. Jeg fikk anbefalt Sinius og klarte å gjenvinne kontrollen. Deretter ble vi enige om en handlingsplan, 6 uker senere fikk jeg ny jobb. Følte meg sterkere og mer bevisst på hva som skjedde. Hadde ikke klart meg uten hjelp fra Sinius.

Etti Salomonsen, Daglig leder, Turtagrø Hotel.
I forbindelse med lederutvikling har jeg vært på kurs i ledelse og intuisjon hos Grethe Holtan. Dette var et begivenhetsrikt kurs som ga meg en bredere innsikt med utfall i klarere utsikt. Tilbake i arbeidsdagen erfarer jeg allerede at jeg tar i bruk noen av teknikkene jeg lærte, og ser positive resultater. Dette var meget bra!»

Referanse fra studiedeltaker: Marija Jonsson
I løpet av et år har vi gått gjennom et spennende pensum som spenner fra lederskap og psykologitil intuisjon som sammen med forskjellige oppgaver stimulerer til refleksjon og utvikling. Jeg har ledererfaring fra private bedrifte og ser at denne utdanningen er meget brukbar for nye eller eksisterende ledere som ønsker å forbedre sig som leder eller starte med en coachende lederstil. Jeg kan også anbefale studiet for alle som trenger å forbedre sine mellommenneskelige ferdigheter kommunikasjonsferdigheter og konfliktløsning enten de etter utdanningen ønsker å starte opp som samtalecoach eller ønsker å få ny input i sin egen yrkeshverdag.

 

KONTAKT INFO
047- 950 75 642
post@sinius.no

ADRESSE
Majorstuveien 8
0353 Oslo

Slik kommer du deg til oss: Trikk 19 til Rosenborg eller 11 til Bogstadveien, 4 minutter gange, fra Majorstuhuset 9 minutter. Parkering i gaten utenfor hos oss mot betaling til Oslo kommune. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er lov til å kjøre inn til bygningen.